سلامت نیوز : معاون درمان وزیر بهداشت گفت: نباید در بیمارستانهایمان تا این اندازه کاغذبازی داشته باشیم اما سازمانهای بیمهگر سند الکترونیک را از بیمارستانها قبول نمیکنند و بیمارستانها ناچارند برای پرداخت هزینههایشان سند دستی تهیه کنند.
محمد آقاجانی در گفتوگو با فارس گفت: راهکار عمده کاهش بوروکراسی در بیمارستانها استقرار سیستم اتوماسیون اطلاعات یا HIS است.
وی ادامه داد: این سیستم ثبت الکنرونیک اطلاعات بیمارستانی در اکثر بیمارستانهای کشور وجود دارد اما متأسفانه جامع، کامل و فراگیر نیست و لازم است این سیستمها اصلاح و تکمیل شوند تا بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: انتظار نیست در قرن حاضر در بیمارستانهایمان تا این اندازه کاغذبازی داشته باشیم بنابراین رویکرد وزارت بهداشت گسترش اتوماسیون برای کاهش نامهنگاریهاست.
آقاجانی در پاسخ به اینکه آیا هماکنون در بیمارستانهای سطح تهران این سیستم راهاندازی شده است یا نه گفت: در بیمارستانهای تهران این سیستم وجود دارد اما در کنار آن سیستم دستی نیز حذف نشده است.
وی تصریح کرد: از مشکلات موجود این است که هنوز هماهنگی لازم بین سیستم اطلاعات بیمارستانی و سازمانهای بیمهای برقرار نشده است و سازمانهای بیمهگر سند الکترونیک را از بیمارستانها قبول نمیکنند.
معاون درمان وزیر بهداشت افزود: در نتیجه بیمارستانها ناچار هستند سند الکترونیک و سند دستی را با هم تهیه کنند تا بتوانند هزینههای این اسناد را از سازمانهای بیمه گر دریافت کنند.
وی گفت: امیدواریم با ایجاد یک وحدت رویه بین وزارت بهداشت، وزارت رفاه و سازمانهای بیمه بتوانیم اسناد کاغذی را به حداقل برسانیم که اگر این اتفاق بیفتد نامهنگاریها نیز مطمئناً کاهش خواهد یافت و سختی و ناراحتی که برای بیماران ایجاد میشود را برطرف خواهد کرد.
آقاجانی در پاسخ به اینکه باید قبل از راهاندازی سیستم اتوماسیون با بیمهها هماهنگی میشد گفت: اتوماسیون فواید زیادی دارد و دسترسی پزشکان به اطلاعات را تسریع میکند همچنین دقت و صحت اطلاعات را افزایش می دهد.
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: سیستم ثبت الکترونیک اطلاعات تأثیر عمدهای در کیفیت خدمات و نجات جان بیماران دارد و یکی از مزایای آن کاهش بوروکراسی بیمارستانی است که اگر اتصال با بیمهها و پذیرش سند الکترونیک اتفاق بیفتد از این مزیت بزرگ بهرهمند خواهیم شد.
پیشنهاد سردبیر
-
نشانههای یک بیماری چشمی که نیاز به پیگیری فوری دارد
چشم درد، ریزش اشک، حساسیت به نور و کاهش بینایی از مواردی است که نشان دهنده یک مشکل جدی در سلامت چشمهاست و نیاز به پیگیری جدی دارد.
-
چرا مصرف بی اندازه نمک پوکی استخوان میآورد؟
یکی از عوامل خطر پوکی استخوان است و مصرف بیشازحد نمک بهدلیل دارا بودن سدیم یکی از مهمترین مؤلفههای آن به شمار میرود.
-
اختلالات کف لگن در زنان؛ علل، علائم و روشهای درمانی مؤثر
اختلالات کف لگن در زنان میتواند زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار دهد و باعث بروز مشکلاتی مانند بیاختیاری ادراری و مشکلات جنسی شود. متخصصان بر اهمیت پیشگیری و درمان بهموقع این اختلالات تأکید دارند.
-
یک واقعیت جدید درباره منشاء ایجاد اوتیسم
یک مطالعه بزرگ که بیش از ۱/۱میلیون بارداری را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد، هیچ شواهد محکمی مبنی بر اینکه شرایط سلامت مادر در دوران بارداری باعث ایجاد اوتیسم میشود نیافت.
-
چگونه استرس یادگیری را مختل میکند
استرس با کاهش تمرکز و توجه دانشآموزان و ایجاد مشکلات حافظه و فراموشی، میزان یادگیری دانشآموزان را تا حد زیادی کاهش میدهد.
-
سرطان ریه در افراد غیرسیگاری؛ یک تهدید رو به افزایش به دلیل آلودگی هوا
سرطان ریه که در گذشته بهطور عمده با سیگار کشیدن مرتبط بود، در سالهای اخیر در افراد غیرسیگاری نیز بهطور چشمگیری افزایش یافته است. آلودگی هوا به عنوان یکی از عوامل اصلی در این تغییر الگو شناخته شده است و نگرانیهای جدیدی را درباره سلامت عمومی در سراسر جهان بهوجود آورده است.
-
تشخیص تب در نوزادان و کودکان نوپا
در واقع، از دندان درآوردن تا مبارزه با عفونت، دلایل مختلفی وجود دارد که کودک شما ممکن است تب کند.
-
نمک کمسدیم یا نمک پتاسیم؛ راهکاری برای کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی
نمک کمسدیم یا نمک پتاسیم، جایگزینی برای نمک معمولی است که میتواند به کاهش فشار خون و خطر بیماریهای قلبی و سکته مغزی کمک کند. اما با وجود مزایای فراوان، این محصول هنوز در بازار به طور گسترده در دسترس نیست و موانع مختلفی بر سر راه گسترش مصرف آن وجود دارد.
نظر شما